Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265 · cbrossa@cresidusmaresme.com
Els residus municipals 
El Consorci 
El Centre Integral de Valorització de Residus 
Emissions i Energia 
Premsa 
Contacta 
Perfil del Contractant 
Tràmits i gestions 
Política de privacitat 
NOTÍCIES << tornar
20/03/2017
Experts d’arreu del món compartiran a Mataró avenços en l’àmbit de la recuperació energètica
Les jornades, organitzades pel Centre d’Excel·lència Recuperació Energètica de Veolia, es realitzaran el 22 de març

Mataró aplegarà, dimecres 22 de març, experts en l’àmbit de recuperació energètica d’arreu del món, amb motiu de les jornades organitzades pel Centre d’Excel·lència Recuperació Energètica de Veolia, un dels socis de la UTE TEM, empresa concessionària del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSU). En aquesta trobada, es compartirán les últimes informacions tècniques i els resultats operacionals en l'àmbit de la recuperació energètica aportats per 18 experts de Veolia provinents de França, Espanya, Portugal, Regne Unit, Xina, Hong Kong i Taiwan, així com del Centre de Recerca i Innovació de Veolia.

Les jornades tenen com a objectiu posar encomú els temes d’actualitat en aquest tipus de tractaments, les millors pràctiques en la gestió i l’optimització de les instal·lacions. Es tractaran aspectes tan diversos com la incineració intel·ligent, el mesurament continuat del mercuri, les prioritats dels operadors o aspectes puntuals de cadascun dels països representats.

Al final de les Jornades, els participants visitaran el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme del CTRSU,on s’agrupen una unitat de pretractament, estabilització biològica,metanització i una unitat de valorització energètica.

 
 
Carrer de la Teixidora, 83, 08302 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 411 030 · Fax 937 411 265
cbrossa@cresidusmaresme.com

[Web creada per Duma Interactiva]